kristinertsaas -
Hjem Add Twitter Instagram

8

Oh no.....

I morges våknet jeg opp til en utrolig trist melding der vertsmor hadde skrevet at de dessverre ikke kunne være vertsfamilien min... Det har seg sånn at vertsfar har fått seg ny jobb i Reno/Nevada. Ulempen med Reno er at det ikke er noen områderepresentant der- noe alle utvekslingsstudenter må ha. Vertsforeldrene mine har prøvd å få taki en i en god stund nå, men uten hell.... Siden organisasjonen ikke kunne vente lenger på svar, må jeg da få en ny vertsfamilie. Jeg synes dette er veldig trist, for en bedre vertsfamilie kunne jeg faktisk ikke ha fått. Vertsmor vurderte til og med å være igjen i Texas for min skyld, så det sier litt om hvor utrolig god og snill hun faktisk er. Vi har blitt veldig godt kjent gjennom de siste 4 månedene og vi har til og med sendt gaver til hverandre, så dette var virkelig ikke noe gøy. 

Selv om dette ikke var en ønskelig situasjon, så prøver jeg å nullstille meg og å være positiv. Så nå er det på'n igjen med venting på ny vertsfamilie!

 • Kristin Ertsaas

  Hei! Jeg er 16 år gammel og kommer fra en liten by I Nord Trøndelag som heter Steinkjer. I skoleåret 2014/2015 skal jeg dra på utveksling til USA, og jeg reiser med organisasjonen STS. Jeg har laget denne bloggen slik at alle som vil kan følge meg gjennom året mitt. Om du lurer på noe angående utveksling kan du sende meg en mail på kristin-ertsaas@hotmail.com :-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits