Thanksgiving (kristinertsaas)
Hjem Add Twitter Instagram

2

Thanksgiving

Heei! Nok en gang er det en stund siden sist innlegg, men det er så mye som foregår at jeg rett og slett ikke får tid... Nå er jeg derimot hjemme fra skolen siden jeg har blitt syk, så jeg tenkte jeg kunne ta meg tid til bloggen nå:-)

Som overskriften sier har jeg da feiret thanksgiving fpr første gang i mitt liv, og som alt det andre her, var det akkurat likt som på film. Vi dro da nedover til Houston for å feire med vertssøsteren min og mannen hennes, døtrene deres og venner av de som vi da bodde hos (slik som sist gang vi var der). Vi hadde det utrolig koselig sammen, og fant på mye gøy. Vi feiret jo thanksgiving fra onsdag til søndag, men på selve thanksgiving-dagen (torsdag) dro vi over til familien til mannen til vertssøsteren min for å spise. Med en vertsmor som er like glad i å shoppe som meg, tok det ikke lang tid før vi var ferdige å spise til vi bar ute av døren for å shoppe på black friday-salgene. Dette var nok ærlig talt en av favorittdelene mine med turen, det var såå gøy! Vi shoppet fra 9:00 pm-3:00 am, haha. Vi var til og med vitner til en slåsskamp idet vi sto utenfor en butikk og ventet på at den skulle åpne. Black friday gjør virkelig folk gale!


Huset vi bodde i

Beste vertsforeldrene

Black friday-shopping med verstssøster og bestevenninden hennes (hun vi bodde hos).

Var greit slitne etter å ha shoppet til klokka 3 på natta, haha

Ups

Ble vekket av søte Noella nesten hver morgen, haha

Jentene var på photoshoot!

That face tho, hahaha

Peyton sovna på meg på vei til flyplassen, haha aw

 

Andre ting som har skjedd i det siste:

Var i 1-årsdag

Fotballkamp! laget vårt er fortsatt i playoffs, og om jeg ikke tar helt feil er de ikke mer enn to seiere unna for å komme til state, wii! Med tanke på størrelsen på Texas er det en veldig stor prestasjon! Cross country-jentene våre vant nettopp state, så vi har utrolig gode idrettslag på skolen min.

Jeg har også hatt bursdag siden sist:-) Mitzy gav meg denne krona, haha

Dette lå på pulten min i 1st period på bursdagen min, utrolig koselig!

Vi hat pyntet til jul!

 

Ellers startet fotballsesongen og tryouts denne uken- og jeg kom på varsity-laget (toppet lag)! Raiders-fotballjentene har alltid gjort det bra, så vi trener beinhardt for å opprettholde denne tradisjonen. 3 timer trening hver dag, pluss morning fitness på lørdager. Det er veldig hardt, men det kommer så absolutt til å være verdt det om vi gjør det bra i playoffs. Et år kom fotballjentene til semifinale i state, så det hadde virkelig vært drømmen! Blir nok svæært lite tid til å oppdatere bloggen nå fremover, men skal prøve å så godt jeg kan.:-)

Slenger med et vakkert bilde fra gårsdagens trening, jeg var sliten hehe • 05.12.2014 kl.16:29
  Skikkelig typisk USA stil :D Så herlig! Håper du koser deg masse som utvekslingsstudent :)
  05.12.2014 kl.16:42
  koselige bilder  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Kristin Ertsaas

  Hei! Jeg er 16 år gammel og kommer fra en liten by I Nord Trøndelag som heter Steinkjer. I skoleåret 2014/2015 skal jeg dra på utveksling til USA, og jeg reiser med organisasjonen STS. Jeg har laget denne bloggen slik at alle som vil kan følge meg gjennom året mitt. Om du lurer på noe angående utveksling kan du sende meg en mail på kristin-ertsaas@hotmail.com :-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits