New York (kristinertsaas)
Hjem Add Twitter Instagram

2

New York

Heeei! Nå har jeg vært i USA i litt over en uke, og jeg trives utrolig godt. Jeg ankom Texas i går, og før det var jeg en uke i New York på prep camp. Jeg hadde egentlig tenkt å blogge litt der, men det var dessverre ikke noe internett vi kunne bruke på campuset... Anyways, jeg hadde det helt fantastisk i New York! Noe av det første som skjedde var at vi ble delt inn i grupper som vi skulle være i gjennom hele oppholdet, og gjennom hele uken hadde vi konkurranser hvor vi kunne samle poeng. Det var da om å få mest poeng, og om jeg ikke husker feil kalte de det STS olympics. Jeg kom i gruppe med en herlig gjeng, og vi valgte å kalle oss team salsa. Ikke spør meg hvorfor, for det vet jeg ikke. Sinnsykt random, haha

Vi hadde en fullpakket timeplan gjennom hele uken, så vi fikk opplevd utrolig mye på den korte tiden. Vi hadde bokstavelig talt sånn typ 1 time fri til sammen gjennom en hel dag, så det var ikke akkurat noe hvilehjem, men det gikk veldig fint. Vi fikk sett byen, shoppet (mye hehe), vi dro på båttur og fikk sett så og si hele byen by night, vi synkronsvømte, prøvde baseball og amerikansk fotball, hadde klassetimer hvor vi snakket om det å være utvekslingsstudent (osv), cheerleadet og mye mer. 

Ellers kom jeg som sagt til vforeldrene mine i går, og jeg er så utrolig fornøyd! De er både snille og morsomme, og huset er kjempefint (jeg tenker å lage et innlegg hvor jeg legger ut bilder av huset og nabolaget litt senere). Når jeg kom dro vi direkte til en golf event hvor en i familien deres spilte. Han gjør det utrolig bra, og er med i en stor konkurranse hvor han ligger i ledelsen. Så da kjørte vi rundt i en golfbil og så på. Dette var utrolig sosialt siden det var golfbiler overalt,  og man bare kjørte bort til hverandre og snakket. Etter dette dro vi og spiste middag- noe som var veldig koselig.

I dag har jeg og vertsmor kjørt rundt i byen og gjort litt ærender, og etter det hentet vi vfar fra jobb og dro ut og spiste middag. Jeg elsker virkelig byen! Den er verken for stor eller for liten, og den har egentlig alt det du trenger. I morgen skal vi visst på et block party som har 6 scener ellerno' med masse konserter, så det blir gøy! 

Her er litt bilder fra New York (rekkeføgen ble litt rar):

Vi vant faktisk cheerleader-konkurransen:D Go team Salsa! haha


Jeg ble valgt ut til å være "flyer", så dette er da altså et bilde av at jeg så elegant kommer ned igjen:):):)

 

Beste gruppen!


Hver gang noen snakket noe annet enn engelsk måtte vi synge nasjonalsangen vår foran alle, så her var det da Tobias som måtte gjennomgå midt i Central Park, haha.


Kaia og Helene <3


Times square!

Top of the Rock!
 


Limo ride


Marco fra Italia og Marvin fra Sveits

 
Helene (fra Norge), Mathias fra Finland og Livia fra Sveits 

Meg og Sofia (aka my roommate) fra Italia<3

  • 16.08.2014 kl.21:04
  Ahh det var en gøyal uke! Savner alt og alle allerede! 😭😍
  18.08.2014 kl.05:17
  Helene: ååh, jeg også!:-(  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Kristin Ertsaas

  Hei! Jeg er 16 år gammel og kommer fra en liten by I Nord Trøndelag som heter Steinkjer. I skoleåret 2014/2015 skal jeg dra på utveksling til USA, og jeg reiser med organisasjonen STS. Jeg har laget denne bloggen slik at alle som vil kan følge meg gjennom året mitt. Om du lurer på noe angående utveksling kan du sende meg en mail på kristin-ertsaas@hotmail.com :-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits