Avreisemøte (kristinertsaas)
Hjem Add Twitter Instagram

8

Avreisemøte

Nå er det en stund siden jeg sist skrev noe her, men det har rett og slett ikke skjedd noe særlig på utvekslingsfronten før nå. For i helgen var jeg nemlig på avreisemøte i Oslo med STS, og det har vært en utrolig fin helg med mye nyttig informasjon. I tillegg har jeg møtt så utroolig mange herlige folk!

Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hvordan opplegget var, så ja. Jeg kom da til vandrehjemmet hvor vi skulle ligge på fredagskvelden. Da jeg kom var det ikke så mange der, men det kom flere og flere utover kvelden og vi klikket så utrolig bra hele gjengen. Vi spilte noe som het mafia og jeg skjønte helt ærlig ikke en drit av hva vi holdt på med før 5. runde ellerno... haha, men det va gøy da!

På lørdag våknet vi tidlig (altfor tidlig) og tok t-banen ned til BI-lokalene. Der fikk vi så å si alt vi trengte av informasjon og det var også tidligere utvekslingsstudenter der og holdt foredrag. Samtidig som det var mye informasjon å ta inn på en gang var det veldig betryggende å bli forberedt på hvordan dette året kommer til å bli. Jeg og de jeg ble kjent med fikk litt sånn reality check da vi innså at det faktisk bare er 3 måneder til vi reiser, men siden vi alle er i samme båt var det veldig greit å dele litt tanker rundt det osv. Ellers dro vi og spiste på egon etter møtet var over, og det var utrolig koselig! På lørdagskvelden skjærte vi opp frukt, bakte brownies og spilte enda mer mafia (noe som var litt morsommere når jeg faktisk skjønte hva vi holdt på med, hehe).

I dag var det hjemreisedag, men først dro vi ned på BI nok en gang for å få mer informasjon. I dag var også foreldrene våre med, og dagen startet med at vi var oppdelt på to forskjellige auditorium. Vi utvekslingsstudentene fikk besøk av tre sts-representanter fra Spania, England og USA. For min del var det utrolig nyttig å høre på hva damen fra USA hadde å si, for hun visste veldig mye om det hun snakket om med tanke på at hun hadde hatt utrolig mange utvekslingsstudenter selv. Hun sa litt om hvordan vi burde oppføre oss, hva amerikanske vertsfamilier forventer av oss, hun viste oss en video og bare rett og slett fortalte alt vi burde vite.

Alt i alt har det vært en råbra helg som har hjulpet oss med forberedelsene til utvekslingsåret vårt. Det var også utrolig godt å møte så mange i samme situasjon som meg selv, fra alle kanter av Norge (selv om det føltes ut som at det bare var folk fra stavanger der, haha). Jeg håper virkelig jeg får se de igjen! Noen vil jeg vel mest sannsynlig komme på camp i New York med.

 

Her er noen bilder fra helgen:
Disse herlige Kristiansandjentene var to av de jeg bodde på rom sammen med. Therese, meg og Ida 

Fra egon. Kvalitetsbilde xD :p


Haha, linselusa (ja, vi elsker gult)
<3 • 27.04.2014 kl.23:21
  Herlig blogg du har! Ønsker deg en super mandag :)
  27.04.2014 kl.23:29
  Victoria Wisløff: Takk i lige måde!:-)
  28.04.2014 kl.07:26
  Utrolig koselig å bli kjent med deg, og gleder meg til å treffe deg igjen <3
  28.04.2014 kl.07:32
  Marianne Hetland: Kjempekoselig å bli kjent med deg også <3 krysser fingrene for at vi drar og henter visum på samme dato!
  28.04.2014 kl.09:43
  Det var jo bare trøndere!!! XD Håper vi sees igjen (snart) <3
  28.04.2014 kl.13:02
  Kristine Tjøtta: haha, no way! håpe æ også <3
  28.04.2014 kl.23:09
  Bare å huske at alle er invitert til meg i sommer med tur i Kongeparken haha!
  29.04.2014 kl.08:48
  Marianne Hetland: haha ja, det hadd vært sååå koselig!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Kristin Ertsaas

  Hei! Jeg er 16 år gammel og kommer fra en liten by I Nord Trøndelag som heter Steinkjer. I skoleåret 2014/2015 skal jeg dra på utveksling til USA, og jeg reiser med organisasjonen STS. Jeg har laget denne bloggen slik at alle som vil kan følge meg gjennom året mitt. Om du lurer på noe angående utveksling kan du sende meg en mail på kristin-ertsaas@hotmail.com :-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits