Hereford! (kristinertsaas)
Hjem Add Twitter Instagram

2

Hereford!

Nå tenkte jeg å skrive litt om plassen jeg skal bo på, nemlig Hereford. Dette er da en liten by, enda mindre enn Steinkjer. Ja, du leste riktig. Det er faktisk mulig. Likevel er dette er noe jeg ser på som veldig positivt. Dette gjør at jeg forhåpentligvis vil bli tatt godt imot og at elevene på skolen vil synes det er litt «spennende» med ei jente fra Norge. I motsetning til de større byene som har mange utvekslingsstudenter hvert år, så er det ikke like vanlig på mindre plasser.

Ellers er det en veldig sjarmerende by ut ifra det jeg har lest og sett. Den har de typiske amerikanske nabolagene, et koselig sentrum med butikker og resturanter og den har mange rancher. Det som er litt morsomt er at når jeg søker opp byen min kommer det opp sånn typ 100 bilder av kuer. Det er altså en grunn til at Hereford kalles «the capital of beef».

Jeg har også funnet skolen jeg skal gå på. Den ser veldig bra ut, og alt ser helt likt ut som alt det vi ser på filmer. Gleder meg! 

 

Planen var å skrive et langt innlegg med info om Hereford, men jeg ser nå at jeg ikke hadde så mye å skrive om. Jaja- lægg ut'e læl! 

Skolen min


Fotballaget deres  

  • Regena
  03.02.2014 kl.23:28
  Yep, that's about what we have here in Hereford! But it's a good little town with a lot going for it. And, if you need big city - Amarillo is not too far away. :)
  04.02.2014 kl.09:40
  Regena: I do believe that! It will be so much fun to live in Hereford, and also to visit Amarillo :-)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Kristin Ertsaas

  Hei! Jeg er 16 år gammel og kommer fra en liten by I Nord Trøndelag som heter Steinkjer. I skoleåret 2014/2015 skal jeg dra på utveksling til USA, og jeg reiser med organisasjonen STS. Jeg har laget denne bloggen slik at alle som vil kan følge meg gjennom året mitt. Om du lurer på noe angående utveksling kan du sende meg en mail på kristin-ertsaas@hotmail.com :-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits