Vertsfamilien min (kristinertsaas)
Hjem Add Twitter Instagram

2

Vertsfamilien min

Dette er da mitt første innlegg på min nye utvekslingsblogg, og jeg synes helt ærlig at det er litt kleint å blogge. Jeg har hovedsakelig valgt å ha en blogg slik at familie og venner kan følge meg gjennom året mitt i USA, men også så jeg kan ha noe å se tilbake på selv.

Grunnen til at jeg har laget bloggen såpass tidlig er fordi jeg har vært så heldig at jeg allerede har fått en vertsfamilie. Jeg fikk beskjeden om at noen ville være vertsfamilien min 9. januar, og jeg fikk virkelig sjokk. Jeg hadde fått hørt at ca. 80% får vertsfamilie til sommeren, så jeg var forberedt på å ikke høre noe før da. Derfor trodde jeg det bare var tull da jeg først fikk nyheten, men etter å ha fått det bekreftet av sts ble jeg så utrolig glad! Jeg var rett og slett den første av utvekslingsstudentene i organisasjonen som fikk familie- noe jeg er utrolig takknemlig for.

 Vertsfamilien min bor i en liten by i Texas som heter Hereford. Byen ser veldig koselig ut, og den blir kalt "the capital of beef" pga. at det er veldig mye kvegdrift der. Hereford er litt ut på landet, så det blir noe annet enn hva jeg er vant til, men jeg tror det blir veldig bra! Dessuten er det en større by i nærheten som heter Amarillo som blir noe av det samme som Trondheim for oss, så jeg skal nok klare meg. Den ligger også i nærheten av grensa til New Mexico, så det er ørkenklima der. Jeg som hater kulde kunne ikke blitt mer fornøyd med akkurat det, haha:D Ellers har jeg snakket en del med vertsfamilien min nå, og de er så utrolig hyggelige! Jeg er superfornøyd og gleder meg masse. De har tre jenter som er der annenhver helg, så da blir jeg storesøster for et år. Jeg har alltid ønsket meg søstre, så det var virkelig midt i blinken! 

Dette er et bilde av den fine familien min:-) Gleder meg så utrolig mye til å få møte de! • Regena
  28.01.2014 kl.17:59
  And we are soooo looking forward to meeting you in person, Kristin! :)
  28.01.2014 kl.18:20
  Regena: <3  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Kristin Ertsaas

  Hei! Jeg er 16 år gammel og kommer fra en liten by I Nord Trøndelag som heter Steinkjer. I skoleåret 2014/2015 skal jeg dra på utveksling til USA, og jeg reiser med organisasjonen STS. Jeg har laget denne bloggen slik at alle som vil kan følge meg gjennom året mitt. Om du lurer på noe angående utveksling kan du sende meg en mail på kristin-ertsaas@hotmail.com :-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits